Asociatia de Vanatoare si Pescuit Sportiv „ZETELAKA ÉS TÁRSAI“ are ca obiect principal de activitate gestionarea fondurilor cinegetice, gospodarirea durabila a faunei cinegetice si organizarea activitatii de vânătoare, pe unele dintre cele mai reprezentative terenuri de vanatoare din Judetul Harghita. S-au luat in gestiune 4 fonduri cinegetice cu suprafata totala de 52934 ha.

Aceasta se realizeaza prin constituirea unei organizatii de vanatoare sportive pe terenurile din zona Zetea, in vederea pastrarii biodiversitatii si echilibrului biologic al faunei salbatice precum si cresterea faimei vanatului romanesc.

Membrii fondatori sunt persoanele fizice care au participat la infiintarea asociatiei si au interese comune cu proprietarii de terenuri din zona Zetea.


Activitatea noastra de vanatoare se deruleaza cu vanatorii membrii ai asociatiei precum si cu vanatori invitati din tara si din strainatate. Pentru invitati, la nevoie asiguram transportul intern cu maşini de teren, iar cazarea se poate face în cabane de vânătoare cu un confort corespunzător, situate chiar în terenurile de vânătoare. Pentru trofeele de vânat dobândite, asigurăm eliberarea de către autorităţile române a certificatului sanitar-veterinar, a certificatului CITES, precum şi a documentelor necesare la frontiera.

Se asigura la nevoie translator.

Fauna cinegetică are o vigoare deosebită şi prezinta o calitate excepţională a trofeelor, iar prin varietatea speciilor de vânat se asigură un sezon lung de vânătoare.


SPECII CARE SE POT VÂNA
Ursul / Cerbul comun / Căpriorul / Mistreţul / Lupul / Rasul vanatoare romania, vanatoare in romania, asociatia de vanatoare si pescuit romania, asociatia de vanatoare, asociatia de pescuit romania, vanatoare, vanatoare de urs romania, vanatoare de cerbul comun romania, vanatoare de capriorul romania, vanatoare de mistretul romania, vanatoare de cocos de munte romania, vanatoare de lupul romania, vanatoare de ras romania, vanatoare de urs, vanatoare de cerbul comun, vanatoare de capriorul, vanatoare de mistretul, vanatoare de cocos de munte, vanatoare de lupul, vanatoare de ras, vanatoresc, vanatoresti

 
Contact:
România, Judeţul Harghita, Zetea Nr. 272
Tel/Fax: 0266-241 310, Mobil: 0757-350 457
E-mail: office@vadasztarsulat.ro
Web: www.vadasztarsulat.ro
Toate drepturile rezervate 43040 toate, 9 astãzi